DE PRAKTIJK

Een team van ervaren verloskundigen

Betrokken begeleiding

Zwangerschap kan een mooie, maar soms ook lastige of spannende periode zijn. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent begeleidt Ode Verloskundigen je graag bij al je vragen en vertellen we je over wat je kunt verwachten van onze zorg en visie tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed.

Om de best mogelijke zorg te bieden werken we in twee vaste teams van elk vier verloskundigen. Alle verloskundigen en de praktijkassistenten staan met foto en een korte biografie vermeld, zodat je goed weet wie je begeleiden deze periode.

Tijdens de controles en op deze website vertellen we over het Nederlandse verloskundige systeem en hoe wij onze kwaliteit waarborgen en op een goede manier samenwerken met zorgverleners en ziekenhuizen in de regio. Ook lees je over de eventuele aanwezigheid van stagiaires. Daarnaast vind je informatie over ons werkgebied en de spreekuurlocaties Lent en Elst.

Ode Verloskundigen brengt met haar naam een Ode aan de natuur, het nieuwe leven, de kracht van de vrouw en de nieuwe periode in je leven die ontstaat bij de geboorte van een kind.

.