ZORG EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Deskundige betrokkenheid

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven. Als je het voor het eerst meemaakt, maar ook als je al ouder(s) bent. Het is fijn als je dan kunt vertrouwen op deskundige en betrokken begeleiding. Wij willen jullie, als aanstaande ouders, op een persoonlijke manier begeleiden met zorg op maat. We doen er alles aan om van je zwangerschap en bevalling een veilige, plezierige en bijzondere ervaring te maken, waarbij wij openstaan voor jullie eigen inbreng.

Onze begeleiding duurt vanaf het begin van de zwangerschap tot 6 weken na de bevalling. We begeleiden zowel bevallingen thuis als in het ziekenhuis.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed worden jullie zo veel mogelijk begeleid door verloskundigen van je eigen team. Gedurende deze perioden zullen wij jullie begeleiden in de groei en de ontwikkeling van je (ongeboren) kind, maar ook in de ontwikkelingen van jullie als (aanstaande) ouders. Doordat wij een praktijk zijn met meerdere verloskundigen, kunnen wij ons richten op verschillende specialismen, zoals echografie, kinderwensspreekuur, klieven van tongriempjes en begeleiding bij borstvoeding, om zo altijd de best passende zorg te verlenen.
echo2
BL6A3570
Alle verloskundigen zijn heel vriendelijk en betrokken. Mijn dochtertje vond het altijd leuk om mee te gaan en mocht dan helpen bij het luisteren naar het hartje van de baby. Ik heb de begeleiding bij mijn thuisbevalling als zeer professioneel ervaren!
Reactie van cliënt
Zeer fijne ondersteuning gehad tijdens de bevalling. Fijn dat de verloskundige de hele tijd erbij is gebleven. Ze heeft me goed gecoacht en me heel erg fijn begeleid. Ik kijk daardoor goed terug op de bevalling, ondanks de heftigheid.
Reactie van cliënt
De nazorg en bezoekjes van de verloskundigen hebben wij als heel prettig en gezellig ervaren. We moesten echt afkicken van deze aandacht en vonden het best lastig om het af te sluiten na 9 maanden fijne begeleiding.
Reactie van cliënt
Fijne begeleiding in teams, ruimte voor hoe ik de bevalling graag zou zien, eerlijke informatie.Heel fijn dat de verloskundige altijd bereikbaar is, ook toen ik in het weekend een dringende vraag had.
Reactie van cliënt

 

DSCF9037baliII_6_8
DSCF9017echo2_6_8
DSCF8972 spreekI_6_8
DSCF9043wachtk_6_8