Ode verloskundigen Lent en Elst

HET TEAM

 

Kwaliteit van zorg en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons voorop. Om dit te realiseren werken we in twee vaste teams van elk vier verloskundigen: team rood en team wit. Dit betekent dat je tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed zo veel mogelijk begeleid wordt door de verloskundigen van je eigen team. Ode Verloskundigen heeft ook waarnemend verloskundigen en studenten in dienst.

TEAM WIT

CECIEL SEGERSVerloskundige/Echoscopist
BL6A3489 kleurMet verlof. Elky Meeuws neemt haar werkzaamheden over tijdens haar verlof.
In 2009 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde Maastricht. In de regio Nijmegen heb ik ondertussen voor verschillende praktijken waargenomen. Sinds eind 2010 werk ik vast bij Ode Verloskundigen. In 2012 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond. Dit is een leuke aanvulling op het vak verloskunde. Het mooie aan ons vak vind ik dat je mensen begeleid in het hele proces, van zwangerschap, geboorte en kraambed. Van de eerste echo op de praktijk tot het afsluiten van het kraambed bij de mensen thuis. Naast verloskundige ben ik ook moeder van twee jongens; Sep (2014) en Loek (2016).
LIZET PETERSVerloskundige
BL6A3397 kleurNa mijn afstuderen als verloskundige in het jaar 2012 heb ik het eerste half jaar in Den Helder gewerkt. Toch wilde ik graag weer terug komen naar deze regio, waar ik zelf ook vandaan kom. Sinds augustus 2013 ben ik werkzaam bij Ode Verloskundigen, in team Wit. Ik vind het bijzonder mensen te mogen begeleiden tijdens de speciale periode van een zwangerschap, bevalling en/of kraambed.
MADELON EVERSVerloskundige
BL6A3510 kleurIk ben Madelon Evers en ik woon in Huissen.Ik heb mijn opleiding aan de Academie Verloskunde in Maastricht gevolgd. Ik heb het hele land gezien, maar wat is leuker dan in je eigen regio aan de slag te kunnen! Binnen ODE verloskundigen zal ik werkzaam zijn in het witte team.Ik kijk er naar uit om jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen begeleiden. Mochten jullie nog vragen hebben stel ze gerust!
ANNEMIEKE DE HEERVerloskundige
BL6A3409 kleurIk ben Annemieke de Heer en werk vanaf juli 2015 bij Ode Verloskundigen. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken en jullie mede te mogen begeleiden in deze bijzondere periode van jullie leven.

TEAM ROOD

BREGJE VAN DEN ELZENVerloskundige/Echoscopist
BL6A3500 kleurNa mijn opleiding aan de Academie voor verloskunde in Maastricht heb ik de afgelopen jaren in verschillende praktijken in de regio Arnhem/Nijmegen gewerkt. Eind 2012 ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Ode Verloskundigen. In team rood zullen jullie mij tegenkomen in de praktijk, tijdens bevallingen of thuis in het kraambed. Ik werk ook als echoscopiste tijdens de spreekuren. Ik vind het ontzettend leuk en een uitdaging om iedere zwangerschap zo optimaal mogelijk te begeleiden.
LISETTE GERAUDVerloskundige/Echoscopist
BL6A3475 kleurIk ben geboren en getogen in Curaçao. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Sindsdien ben ik een van de vaste verloskundigen van deze praktijk. Ik werk met veel plezier in deze praktijk en ik hoop jou (en je partner) te mogen begeleiden in een van de meest bijzondere momenten van jullie leven!
ESTHER VAN LOONVerloskundige/Echoscopist
BL6A3438 kleurIk ben Esther van Loon, sinds juli 2015 werk ik bij Ode Verloskundigen. De opleiding tot verloskundige heb ik gedaan op de Academie Verloskunde Maastricht. Ik vind het heel leuk om in deze regio, waar ik geboren en getogen ben, te gaan werken. Ik kijk er naar uit om jullie te begeleiden tijdens het spreekuur, bevalling en kraambed!
MARIEKE JURRIUSVerloskundige/Echoscopiste
Marieke JurriusNadat ik ruim 5 jaar als verpleegkundige heb gewerkt, ben ik gestart aan de opleiding tot verloskundige. In 2010 studeerde ik af aan de Verloskunde Academie Rotterdam en sindsdien heb ik met veel plezier als verloskundige gewerkt in de gemeente Overbetuwe. Naast verloskundige ben ik ook lactatiekundige (borstvoedingsconsulent), echoscopiste en moeder van drie dochters. Ik hoop jou/ jullie de komende periode te ontmoeten en te kunnen begeleiden in deze bijzondere periode.

ONDERSTEUNING

MARGA WANDERSPraktijkassistente
BL6A3482 kleurIk ben een van de twee assistentes van de praktijk en werk hier sinds juli 2003. Het is een ontzettend leuke, afwisselende baan; je hebt veel contact met mensen en dat maakt het zeker zo speciaal. Ik probeer een vrolijk en vertrouwd gezicht voor de praktijk te zijn. Mijn streven is dat de mensen zich prettig en thuis bij ons voelen. Ik woon samen met mijn man Harry, onze zoon (Jules) en dochter (Diede) in Heteren.
BELINDA VIERGEVERPraktijkassistente
BL6A3455 kleurSinds 18 mei 2009 ben ik een van de twee assistentes van de praktijk. Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn als secretaresse in de makelaardij werd het tijd voor iets nieuws en heb ik deze fantastische baan gekregen! De omgang met zwangere dames en heren, een belangrijk stuk van hun leven meelopen en antwoord en hulp geven daar waar mogelijk is. Zelf ben ik moeder van een zoon Floris en een dochter Isa en getrouwd met Co.

WAARNEMERS/STUDENT

ELKY MEEUWSVerloskundige

Mijn naam is Elky Meeuws. Per april 2018 kom ik bij Ode verloskundigen werken. Sinds 2016 heb ik in Oss gewerkt en ben nu naar Nijmegen verhuisd. Ik zal zowel in Team wit als in Team rood spreekuur en diensten draaien om de vakanties en eventueel ziekte op te vangen.
EVA ROVERSVerloskundige

Mijn naam is Eva Rovers. Ruim een jaar geleden ben ik verhuisd van Amsterdam (waar ik de Verloskunde Academie heb gevolgd) naar het prachtige Nijmegen. Vanaf maart 2019 ben ik gestart bij Ode verloskundigen. Ik ga zowel diensten als spreekuren draaien voor team rood, maar jullie kunnen mij ook af en toe tegen komen in team wit. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden in het mooie proces van (opnieuw) ouders worden.