Laat je StEM horen.
Ben je zwanger of het afgelopen jaar bevallen? Deel jouw ervaring en help ons de Nederlandse geboortezorg te verbeteren. Klik op onderstaand linkje om je ervaring te delen.
Social media poster StEM

💕Baby on the way💕
Super leuk nieuws. Onze collega Bregje is zwanger! In januari verwachten zij hun eerste kindje.

Respondenten onderzoek naar ervaring met Borstvoeding.
Vanuit de VSV Samen wordt er een afstudeeronderzoek gedaan naar hoe de kwaliteit van de voorlichting en begeleiding rondom borstvoeding kan worden verbeterd. Er wordt gehoopt dat deze resultaten tot adviezen kunnen leiden zodat minder moeders vroegtijdig stoppen met het geven van borstvoeding. Wij zijn op zoek naar de ervaringen van moeders rondom de borstvoedingsperiode en de ontvangen voorlichting en begeleiding. Wil je als kersverse moeder hier aan meedoen schroom niet om contact op te nemen met de deze dames. Het gaat om moeders die na de bevalling zijn begonnen met het geven van borstvoeding, maar binnen 14 dagen zijn gestopt. Het is een interview dat maximaal 45 minuten duurt en het kan plaatsvinden op een locatie en tijd naar keuze van de moeder.

Heb je interesse? Mail dan graag naar; ivanamerongen@ggdgelderlandzuid.nl. Ook kan er worden gebeld/gesmst/geappt naar telefoonnummer: 06- 25445894.

Locatie Espèrance: Lent.
Vanaf 1 juni 2019 heeft Espèrance naast hun hoofd locatie een nieuwe locatie erbij. Namelijk in het Thermion in Lent.
Deze locatie zal afhankelijk van de planning op wisselende dagen beschikbaar zijn.

Hoera: Het hartjes spreekuur bestaat ruim 1 jaar
De eerste helft van de zwangerschap kan een spannende en onzekere periode zijn. De zwangerschapsklachten kunnen afnemen, je voelt je kindje nog niet bewegen; hierdoor heb je mogelijk behoefte om extra naar het hartje van je kindje te kunnen luisteren.

Het ‘hartjesspreekuur’:

– Iedere Dinsdag in Lent
– Iedere Vrijdag in Elst
– Vrije inloop tussen 9:00 – 9:30 uur
– Alle zwangeren tussen 13+0 – 23+0 weken zwangerschap
– Het Hartjes Spreekuur is alleen bedoeld om naar het hartje te luisteren. Bij andere vragen en/of klachten verzoeken we je om een afspraak te maken op het reguliere spreekuur.

Meld je bij binnenkomst bij onze assistente Marga of Belinda. Zij houden in de gaten hoeveel mensen er nog voor je zijn en of er nog voldoende tijd is om je te kunnen zien.

Samenwerkingsverbanden en wetenschappelijk onderzoek
Wetenschappelijk onderzoek is van groot belang om de verloskundige zorg te blijven verbeteren. Als praktijk vinden wij dat ook belangrijk en doen daarom regelmatig mee met wetenschappelijk onderzoek. Bekijk onze samenwerkingsverbanden en wetenschappelijke onderzoeken